VR DAYS

Sommige mensen vinden hun eigen wereldje prima om in te leven, ze willen dat ook graag zo houden. Niet iedereen wordt blij van de technische mogelijkheden die in een stormachtig tempo op ons afkomen. Dat is ook ieders goed recht. Je mag je natuurlijk afsluiten voor al die nieuwigheid.

Vergeet de mooie kanten niet

Hoe dan ook, je ontkomt er niet aan dat je zowel privé als zakelijk te maken hebt en krijgt met de technische innovaties. Je kan je afkeren, dat vertraagt de confrontatie een beetje, maar ontkomen doe je er niet aan. Je kan het dus maar beter omarmen en je verwonderen over al die nieuwe mogelijkheden.

De kracht van VR

Het is fascinerend om te zien hoe techniek ons leven kan verrijken en ons instaat stelt om dingen leuker of makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld de Virtual Reality techniek. Verbazingwekkend wat je daar allemaal mee kan doen. Dat gaat echt veel verder dan een beetje dansen en lachen met een grote donkere bril. Kijk ook eens naar de commerciële toepassing van visuele technieken die AkzoNobel via een App inzet.

Neem een kijkje bij…

Al je echt diep wil gaan in deze technieken dan zijn de VR days in

Amsterdam een must go voor je. En omdat ik het fijn vindt dat jij mijn blog leest, krijg je met de code: ‘VRDAYS-20’ 20% korting. En met de code: ‘VRDAYS17-EXH-203191’ krijgen de eerste 20 aanmelders een ticket voor de Expo op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober